Heipähei!

 

Päätin aloittaa blogini ensimmäisen merkinnän noinkin lennokkaalla heitolla. Tervetuloa siis aivan uutuuttaan kiiltävälle blogisivulleni :) Päätin pyyhkiä pölyt Aceristani ja ryhtyä toimeen puoli kesää veltosteltuani ja kesäni ainoaa valopilkkua, Animeconia odotellessani.

 

Todellakin, Animecon X on viikonloppuna ja perjantai-aamuna alkaa pitkä ja mielenkiintoinen matkani kohti Kuopiota. Itse en tietenkään istu ratin takana (alaikäinen laiskuri!) vaan annan rakkaan autonkulj... siis äitini hoitaa maantielaivamme turvallisen toimittamisen paikasta A paikkaan B. (Sillä vaikka ajokortin omistaisinkin, en luottaisi omiin ajotaitoihini: nimim. melkein Salen ikkunasta mopoautolla sisään)

Itse odotan matkaa todellakin yhtä paljon kuin itse tapahtumaa; huoltoasemapysähtymisiä, valokuvaamista (surkealla kameralla) sekä tietenkin; RUOKAILUA!! Viime vuodesta viisastuneena pakkaan parhaat levyni mukaan ja annan radion huudattaa vanhoja hittejä niin ettei kellekkään jää epäselväksi, mistä Antti Tuisku on mennyt Sekaisin, mitä Kirkan mukaan tehdään kun 'asemalla soitellaan ja svengaillaan' ja ennenkaikkea, mitä Ilpo Kaikkosen mukaan kleinbussissa kuunnellaan kasetilta?

En ole kyllä vieläkään päässyt selville siitä, mitä mahdan laittaa päälle kun Animeconin aika koittaa. Pyörin kyllä molemmat päivät melko taviksena (en itse ole ihan niin innostunut animesta yms. että aloittaisin cossaamista (liikaa vaivaa (laiska!))) mutta tarkempaa suunnitelmaa ei pukeutumisesta ole. Pyrin ottamaan sen verran kuvia että saatte sitten nähdä :D

Juu ja ehkä KAIKKEIN eniten odotan tietenkin vanhojen ystävien näkemistä pitkästä aikaa! Mahtavaa ajatella että näkee monia ylä-astekavereita kokonaisen vuoden erossaolon jälkeen. + että yksi hyvin rakas ystäväni asuu Jyväskylässä, missä en tosiaan pystyisi muulloin käymäänkään.

 

Mutta, tässä oli tosiaan ensimmäinen postaukseni. Nähdään pian, tsirp tsirp!